Hotell i Riga

Utbudet av hotell i Riga är ganska stort. Här kan du läsa om några av de olika hotell i Riga, indelat i mellanklasshotell, lyxhotell och billiga hotell.

Mellanklasshotell

Reval Hotel Latvija

Det här hotellet med eget kasino och den bästa skybaren i Riga ligger nära Rysk-ortodoxa katedralen, Esplanadparken och Lettlands konstmuseum. Frihetsmonumentet och Pulvertornis finns också i närheten
Reval Hotel Latvija i Riga

Hotel de Rome

Det här hotellet ligger i stadens centrum i Riga, nära Laimaklockan, Frihetsmonumentet och Rigas opera. Liel? ?ilde och Pulvertornis finns också i närheten.
Hotel de Rome

Nordic Hotel Bellevue

Den här fastigheten ligger i stadens centrum i Riga, nära Rigas opera, Rigas matmarknad och Laimaklockan. St. Johns kyrka och Frihetsmonumentet finns också i närheten.
Nordic Hotel Bellevue i Riga

Grand Palace Hotel

Det här hotellet i Riga ligger nära Tris Brali, Riga slott och R?gas Doms. Saint Jacobs Cathedral och Maz? ?ilde finns också i närheten.
Grand Palace Hotel

Hotel bergs

Det här hotellet ligger i stadens centrum i Riga, nära Rigas opera, Rysk-ortodoxa katedralen och Frihetsmonumentet. Saint Johns kyrka och Pulvertornis finns också i närheten.
Hotel Bergs i Riga

Royal Square Hotel & Suites

Det här hotellet i Riga ligger nära Town Hall, Saint Peters Church och Maz? ?ilde. Liel? ?ilde och Svartbrödrahuset finns också i närheten.
Royal Square Hotel & Suitesi Riga

Billiga hotell

Garden Palace Hotell

Detta hotellet i Riga ligger nära Ockupationsmuseet, Lettiska skyttarnas monument och Svartbrödrahuset. St. Peters Kyrka och St. Johns kyrka finns också i närheten.
Garden Palace Hotell

Royal Old City Hotell

Den här fastigheten ligger i stadens centrum i Riga, nära Rigas opera, S. Johns kyrka och Laimaklockan. Liel? ?ilde och Maz? ?ilde finns också i närheten.
Royal Old City Hotell

Hotell Centra

Det här hotellet ligger i stadens centrum i Riga, nära Saint Johns kyrka, Saint Peters Church och Menzendorffs hus. Svartbrödrahuset och Ockupationsmuseet finns också i närheten.
Hotell Centra Riga

Hotell Dodo Riga

Prisvärt hotell som ligger c:a 10-15 minuter från gamla stan med spårvagn.
Hotell Dodo Riga